یک الگوریتم سیمپلس اولیه برای حل مساله برنامه ریزی خطی با ضرایب هزینه خاکستری

شکل گیری سریع و رشد نظریه‌های جدید علمی به یکی از قسمت‌های مهم علم و تکنولوژی نوین بدل شده است. برای مثال، از سال 1940 نظریه سیستم‌هایی چون فناوری اطلاعات، ریاضیات فازی، نظریه محدودیت، نظریه بی نظمی، سیستم‌های دینامیکی و بسیاری نظریه‌های دیگر ارائه شده‌اند. نظریه سیستم‌های خاکستری هم از جمله این نظریه‌ها است که در ابتدای دهه 1980 ارائه شد.

در سال 1982، پروفسور جولانگ دنگ اولین مقاله تحقیقی خود را در ارتباط با مفاهیم و نظریه خاکستری در مجله بین‌المللی کنترل و سیستم‌ها تحت عنوان مسائل کنترل سیستم‌های خاکستری به چاپ رسانید. انتشار این مقاله نقطه آغازین و تولدی برای نظریه سیستم‌های خاکستری پس از سال‌ها مطالعه و تحقیقات گذشتگان بود. این نظریه به سرعت مورد توجه مراکز علمی- دانشگاهی، تحقیقاتی و کاربردی قرار گرفت. بسیاری از اساتید برجسته جهان و حتی سردبیر مجله و استاد دانشگاه هاروارد و بسیاری از صاحب نظران دانشگاهی به تحسین این نظریه پرداخته و نظرات خود را بیان کردند. در مدت کوتاهی قریب به دو دهه، نظریه سیستم‌های خاکستری به سرعت رشد و گسترش یافت و به طور گسترده‌ای در ارزیابی، مدل سازی، پیش بینی، تصمیم گیری و كنترل به کار گرفته شد و نتایج قابل توجهی نیز ارائه کرد.

مساله برنامه‌ریزی خطی با پارامترهای خاکستری یکی از مدل‌های مناسب و متداول مدل‌سازی مسائل واقعی مانند برنامه‌ریزی مدیریت منابع آب، اقتصاد، جغرافیا، مدیریت، حمل‌ونقل، صنایع و … است.

برای دریافت مقاله

یک الگوریتم سیمپلس اولیه برای حل مساله برنامه ریزی خطی با ضرایب هزینه خاکستری

اینجا را کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*